Berceanu, acuzat că sabotează investiţiile din Transilvania

Berceanu, acuzat că sabotează investiţiile din Transilvania

Deputatul UDMR Arad, Faragó Péter, consideră că ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, sabotează investiţiile în infrastructură din Banat şi Transilvania.

”Renunţarea la drumul expres Arad-Oradea sau întârzierea începerii lucrărilor la autostrada Arad-Timişoara sunt doar două exemple elocvente din judeţul nostru. Dar dacă ne gândim şi la cererea domnului ministru de a nu vota în parlament construcţia aeroportului din Braşov, este clar, că dânsul nu doreşte nici infrastructură modernă, nici turism în Transilvania“, a declarat astăzi deputatul Faragó Péter.

Deputatul aminteşte că la semnarea contractului s-a promis că lucrările la autostrada Arad-Timişoara vor începe imediat ce vremea se va încălzi puţin, dar în realitate nu s-au apucat nici de organizarea şantierului.

Potrivit contractului semnat la jumătatea lunii martie, la Arad, de ministrul Radu Berceanu, lucrările la centură încep în această primăvară şi trebuie să dureze cel mult 24 de luni. Centura va costa 115 milioane de euro şi va avea 12 kilometri, făcând parte din autostrada Arad-Timişoara, lungă de 32 de kilometri.

Ne puteți urmări și pe Google News