Evenimentul Zilei > Sport > Becali TUNĂ ȘI FULGERĂ la TV, după aflarea veștii că Burleanu a câștigat un nou mandat la FRF
Becali TUNĂ ȘI FULGERĂ la TV, după aflarea veștii că Burleanu a câștigat un nou mandat la FRF

Becali TUNĂ ȘI FULGERĂ la TV, după aflarea veștii că Burleanu a câștigat un nou mandat la FRF

Patronul Stelei, Gigi Becali, a avut o reacție ieșită din comun, miercuri, după ce Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Becali încă se află în stare de șoc, după aflarea veștii și a prezentat câteva scenarii prin care Burleanu a câștigat din nou șefia FRF.

"Niciodată în viaţa mea nu am fost aşa de debusolat. Ori sunt eu aerian şi nu sunt cu picioarele pe pământ, ori Securitatea, nu ştiu, sunt mâhnit. Nu că dădea Lupescu munţii peste cap. A venit toată generaţia de Aur, toţi jurnaliştii de sport, Ferguson. Toţi au spus Lupescu şi tot degeaba. Am auzit că s-a împăcat cu Dâncu. Dacă e aşa, e un şarpe. Stau la umbră prin frunze şi când vin bagă venin. Ori Securitatea…şarpele este Dâncu sau Coldea. Cred că mai au putere. Dacă nu e Securitatea, e românul vânzător care se vinde pe două chiftele. Poate să fie şi un fel de corupţie electorală", a precizat Becali în direct la Digisport.