Gigi Becali a condus-o la altar pe una dintre fiicele sale, Theodora. Lux și opulență. În acest cadru s-a desfășurat petrecerea, în care patronul de la FCSB a investit nu mai puțin de 500.000 de euro.

Patronul clubului roș-albastru nu s-a oprit, însă, aici. Pe durata evenimentului, a aruncat cu banii în stânga și în dreapta. Lucru, de altfel, normal! După ce a încins ringul de dans, Gigi Becali i-a răsplătit regulamentar pe membrii formației Pindu, celebri pentru modul în care interpretează muzica machedonească.

Multimilionarul a dansat până la epuizare și chiar a cântat alături de Pindu, spre deliciul celor prezenți. Și, la un moment dat, a aruncat cu mii de euro în zona unde formația își susținea show-ul. Cu un ”talent” cum rar poți observa în viață, scrie Cancan.

Concluzia este că Gigi Becali a făcut un adevărat show. Din buzunarul lui au „zburat” mii de euro, spre încântarea artiștilor, dar și a celor prezenți la eveniment. Toți cei care au întreținut atmosfera au fost, din toate punctele de vedere, satisfăcuți.