Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali a „țintit” un jucător de la naționala U21: „Vreau să-l transfer! O să vorbesc cu Rădoi”
Gigi Becali a „țintit” un jucător de la naționala U21: „Vreau să-l transfer! O să vorbesc cu Rădoi”

Gigi Becali a „țintit” un jucător de la naționala U21: „Vreau să-l transfer! O să vorbesc cu Rădoi”

Evoluțiile remarcabile ale jucătorilor din naționala Under 21 a României la Euro 2019 i-au pus serios la muncă pe scouteri și impresari. Însă, și Gigi Becali a intrat în hora transferurilor.

Patronul lui FCSB vrea să-l achiziționeze pe Adrian Petre (21 de ani) de la Esbjerg. Becali e de părere că internaționalul român de tineret ar putea întări serios departamentul ofensiv al vicecampioanei Ligii 1, după ce Harlem Gnohere s-a accidentat și este indisponibil pentru următoarele trei luni. 

„Vreau să-l iau pe Adrian Petre. Mi-au cerut 3 milioane de euro pe el. E mult 3 milioane… Nu îl ştiu, asta e problema mea. Să îl iau numai aşa că este selectat? L-am sunat pe Rădoi, că să îmi spună, că Rădoi ar putea să îmi spună multe despre el, dar nu îmi răspunde”, a anunţat Becali, potrvit Pro X.

Însă, un alt „tricolor” din naționala lui Mirel Rădoi pe care și-l dorește latifundiarul din Pipera este Alex Cicâldău („U” Craiova), căruia îi este dispus să-i achite clauza de reziliere.

Singurul jucător a cărui clauză mă gândesc să o plătesc e Cicâldău. Are 7 milioane de euro. Nu îl lasă impresarul să schimbe clauza. Dacă îl vând pe Florinel Coman sau pe Man, mă gândesc să îi plătesc clauza de reziliere. Seamănă cu Marco Verratti”, a mai spus Gigi Becali.

Mâine seară, de la ora 19:00 (ora României/în direct pe TVR 1 și TVR HD), reprezentativele Under 21 ale României și Germaniei se vor duela pentru un loc în finala Europeanului din Italia și San Marino.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: