Evenimentul Zilei > Justitie > Becali: „Temnița m-a învățat ce e iubirea”
Becali: „Temnița m-a învățat ce e iubirea”

Becali: „Temnița m-a învățat ce e iubirea”

Deși se autointitula Războinicul Luminii, Becali nu a mai avut curaj, ieri, la Curtea de Apel București, să-și mențină acuzațiile în procesul afaceristului Puiu Popoviciu.

 Acesta este acuzat de DNA de complicitate la abuz în serviciu, precum și de dare de mită în dosarul privatizării terenului de 240 de hectare din Băneasa aparţinând Universităţii de Agronomie. Prejudiciul statului a fost de 335 de milioane de lei.

Patronul Stelei a fost adus cu ambulanța de la Penitenciarul Poarta Albă din Constanța pentru a da declarații în acest proces. Asta, pentru că ancheta în acest dosar a plecat chiar de la o plângere a sa din 2000. Ajuns în fața judecătorului, afaceristul a refuzat să jure pe Biblie pe motiv că nu ar fi ortodoxă. Mai mult, a refuzat să depună mărturie împotriva lui Popoviciu. „Nu mai sunt Becali pe care îl știați. Sunt Gheorghe. Eu m-am schimbat, nu mai sunt Becali care a dat acea declarație. Temnița m-a învățat ce e iubirea. Nu mai declar nimic împotriva aproapelui meu.”, a declarat Becali, după care a cerut să fie lăsat să plece.