Evenimentul Zilei > Actualitate > Becali spune ADEVĂRUL de Paște. Ce voia să facă înainte să fie arestat? Declarații INCREDIBILE
Becali spune ADEVĂRUL de Paște. Ce voia să facă înainte să fie arestat? Declarații INCREDIBILE

Becali spune ADEVĂRUL de Paște. Ce voia să facă înainte să fie arestat? Declarații INCREDIBILE

Becali a dezvăluit că, așa cum a procedat și Sebastian Ghiță, înainte să fie arestat a vrut să fugă din țară pentru a scăpa de închisoare.

Patronul Stelei a vorbit deschis la TV despre una dintre cele mai negre perioade din viața sa, mai precis timpul petrecut după gratii și motivele pentru care nu a fugit de autorități. 

Eu mi-am dat seama că nu pot să stau, mai bine fac pușcărie în țara mea decât să stau în străinătate. Da! Intenția mea asta a fost, gândul meu ăsta a fost, da, am vrut să fug. Nu știți că m-au prins procurorii? Și eu atunci i-am spus avocatului să mi-l găsească pe procurorul ăla de la Parchetul General, vreau să îi mulțumesc, să îl strâng în brațe că m-a oprit atunci la aeroport, că dacă plecam atunci, și mulțumesc și SRI-ului, pentru că m-au oprit pe mine. 

M-au oprit pentru Avicola. Așa am avut intenția, dar Dumnezeu a zis nu, te țin aici și te cureți. Dacă plecam atunci, acum eram probabil mort că nu puteam să trăiesc. Eu nu pot să trăiesc în străinătate. Alți poate pot să trăiască”, a afirmat Gigi Becali la B1 TV. 

Becali a subliniat că a fost oprit după ce SRI s-a prins de intenția și a trimit o notă către Înalta Curte pentru a decide să îi interzică ieșirea din țară.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: