Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali şi „Regele Canalelor”. Finalul exploziv este deja istorie. Luţu ştie toate detaliile
Gigi Becali şi „Regele Canalelor”. Finalul exploziv este deja istorie. Luţu ştie toate detaliile

Gigi Becali şi „Regele Canalelor”. Finalul exploziv este deja istorie. Luţu ştie toate detaliile

Alexandru Bostangică trăieşte o dramă în acest moment, însă Becali nu a putut rămâne indeferent şi a încercat să îl ajute cât de mult a putut.

Becali, i-a oferit acestuia un acoperiş deasupra capului. Acum, “regele canalelor” locuieşte într-o camera din complexul din Berceni construit de patronul FCSB pentru persoanele nevoiaşe.

“Da, domnule, îl ajut. Cum să-i întorc spatele? Este român ca şi mine şi nu-l mai pot lasa să sufere. Staţi puţin, va rog… Luţuleee, vino aici!”, a fost prima reacţie a lui Becali. “Ocupă-te de caz cât de repede poţi, este prioritar”, i-a spus acestuia omului său de încredere, Luţu.

“Da, o să-l mutăm în Berceni, într-un complex de cămine, unde domnul Becali a adus şi alţi oameni cu probleme. Chiar acum o să iau legătură cu el să punem totul la punct. Acolo va avea toate condiţiile pentru a duce o viaţă decentă. Va avea un acoperiş deasupra capului şi nu va trebui să-şi facă griji că va fi evacuat”, a precizat fostul fotbalist.

“Să-i dea Dumnezeu multă sănătate. Îi doresc tot binele din lume atât lui, cât şi familiei sale. Acest om este un salvator şi merită tot respectul. Îi mulţumesc din suflet că îmi oferă şansa să duc o viaţă normală. Încă nu realizez ce mi se întâmplă, parcă trăiesc un vis. Vă iubesc, domnule Becali!”, a fost reacţia lui Bostangică.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: