Evenimentul Zilei > Social > Becali a stat patru ore la DNA
Becali a stat patru ore la DNA

Becali a stat patru ore la DNA

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost audiat, astăzi, timp de patru ore de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul privind schimburile de terenuri pe care le-a făcut cu Ministerul Apărării Naţionale (MAp).

La ieşirea de la DNA, Gigi Becali a spus că este supărat.
"Astăzi am dat o declaraţie pentru că vin alegerile", a afirmat Becali, refuzând să dea alte detalii.  

El a venit la DNA, în această dimineaţă, însoţit de avocatul său, pentru a depune noi dovezi în dosarul în care este învinuit de dare de mită, alături de fostul ministru al Apărării, Victor Babiuc.

În acelaşi dosar, în 27 februarie, fostul ministru al Apărării Victor Babiuc a fost audiat de procurorii anticorupţie, după ce codnucerea DNA a cerut în 19 septembrie 2007, Comisiei speciale de la Cotroceni aviz pentru declanşarea urmăririi penale împotriva fostului demnitar.

Ancheta vizează şi mai mulţi generali de armată care l-ar fi ajutat pe Becali – între anii 1995-1997 – să schimbe un teren din comuna ilfoveană Ştefăneştii de Jos cu unul similar ca dimensiuni, dar într-o zonă mai scumpă din comuna Voluntari.

Prejudiciul astfel creat este estimat la trei milioane de dolari. Ministerul Apărării a motivat la vremea respectivă că va construi la Ştefăneşti o locaţie militară importantă.

ŞTIRE ACTUALIZATĂ LA ORA 15:00