Şoferul a fost testat cu etilotestul, care a indicat o valoare de 1,23 la mie alcool în aerul respirat. El şi-a petrecut noaptea în spatele gratiilor.

Avocatul în vârstă de 32 de ani a lovit două persoane aflate pe trotuar, în zona Belvedere, care aşteptau culoarea verde a semaforului la trecerea de pietoni.
Gafon, care a fost avocatul fostului primar Gheorghe Nichita, a fugit de la locul accidentului, el fiind prins în mai puţin de o oră în zona unui hypermaket din cartierul Nicolina.
El este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea permisul reţinut din luna iunie, după ce a fost prins conducând sub influenţa alcoolului.

Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă sosit la locul accidentului a găsit un bărbat în vârstă de 57 de ani în stop cardio respirator şi o femeie de 42 de ani grav rănită. Bărbatul nu a răspuns pozitiv la manevrele de resuscitare, medicii declarând decesul. Soţia bărbatului decedat în accidentul rutier a fost transportată în stare de şoc la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Sf. Spiridon, pentru investigaţii de specialitate.