Evenimentul Zilei > Actualitate > A BĂUT PÂNĂ A MURIT. Medicii au fost ŞOCAŢI când au văzut ce alcoolemie avea un om al străzii
A BĂUT PÂNĂ A MURIT. Medicii au fost ŞOCAŢI când au văzut ce alcoolemie avea un om al străzii

A BĂUT PÂNĂ A MURIT. Medicii au fost ŞOCAŢI când au văzut ce alcoolemie avea un om al străzii

Un bărbat din satul Mihai Viteazu, din comuna Ungureni, a băut până a murit. Aceasta este concluzia medicilor legişti, cauza fiind coma alcoolică.

Un bărbat din satul Mihai Viteazu, din comuna Ungureni, a băut până a murit. Aceasta este concluzia medicilor legişti care au stabilit că, în momentul decesului, bărbatul avea o concentraţie de alcool în sânge de 6,05 grame pe litru, potrivit libertatea.ro.

Bărbatul de 40 de ani ar fi murit din cauza unei come alcoolice, însă rudele şi sătenii au bănuit, iniţial, că acesta ar fi fost victim unei crime. 

În ziua decesului, bărbatul a băut toată ziua, după care a fost găsit fără suflare pe un teren din apropierea Căminului Cultural. Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă, ajuns la faţa locului, nu a mai putut face nimic.

Ulterior, cercetările au fost preluate de poliţişti, iar cazul a ajuns în atenţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni, mai ales că prin sat au început să circule tot felul de informaţii potrivit cărora bărbatul ar fi fost agresat de un grup de tineri care l-ar fi lovit cu picioarele şi legat cu o sârmă la picioare, iar la final au pus nişte paie pe el intenţionând să-i dea foc.

Cei de la Serviciul de Medicină Legală care au efectuat necropsia, au ajuns la concluzii tulburătoare. Nu numai că pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă, iar căile respiratorii erau curate, dar cauza decesului a fost intoxicaţia etanolică, alcoolemia fiind de 6,05.