Vulpița a fost implicată într-un incident petrecut chiar în fața socrilor ei. Femeia a fost bătută cu pietre de tatăl lui Viorel Stegaru. Revenită acasă, tânăra și-a găsit consolarea alături de părinți. Momentul a fost imortalizat, iar poza a fost postată de Vulpiță pe contul de Instagram. „Părinții mei iubiți”, a scris ea. Postarea s-a bucurat de mare succes pentru că în mai puțin de 24 de ore a primit peste 30.000 de likeuri.

Vulpița duce un război mediatic de uzură cu partenerul ei, Viorel, neînțelegerile fiind legate de presupuse acte de infidelitate.

„Azi dimineață la 7:00 am găsit mesaj în telefonul lui. Mă obsedează. Nu știu cine e. Nu vrea să-mi spună”, s-a plâns Vulpița într-una dintre emisiunile „Acces Direct”.

„Eu azi nu am vorbit cu nimeni. Nimeni, nimeni. Să se ducă cu tot cu bani! Nici nu mai stau. O secundă nu mai stau”, s-a enervat Viorel din cauza acuzațiilor.

„În afara emisiunii, Vulpița, ca om, este foarte de treabă. Chiar pot să spun că are un suflet bun și o inimă mare, acceptă sfaturi și nu este încăpățânată deloc. Și Viorel e băiat bun, foarte sufletist, dar e orgolios și încăpățânat, vrea ca totul să fie așa cum dorește el și femeia să nu facă nimic. Dacă ar ști să se comporte cu Veronica, ea n-ar mai greși. Vrea ca el să fie mai înțelegător. Dacă lumea cere încă o colaborare, eu o să mai scot piese cu Vulpița. Fanii mei sunt cei care pot decide dacă merită să colaborez și pe viitor cu ea

Celor care o critică pe Vulpița le transmit să gândească înainte de a vorbi negativ la adresa ei, iar dacă ei nu o plac de nicio culoare, să nu o mai urmărească! Veronica nu a ajuns singură cunoscută, oamenii au făcut-o! Eu merg pe ideea că dacă îți place ceva, apreciezi, dacă nu îți place, mergi mai departe”, spunea pentru cancan.ro Rafaelo, cântărețul care a scos o piesă alături de Veronica Stegaru.