Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătrâni bătuți și batjocoriți de un pușcăriaș. Cruzime de neimaginat
Bătrâni bătuți și batjocoriți de un pușcăriaș. Cruzime de neimaginat

Bătrâni bătuți și batjocoriți de un pușcăriaș. Cruzime de neimaginat

Ajunsă la venerabila vârstă de 80 de ani o femeie din județul Bacău a fost bătută și violată de un recidivist de 28 de ani sub privirile neputincioase ale bărbatului ei. Scena de coșmar a avut loc în casa în care locuiesc cei doi bătrâni.

Comuna Itești, județul Bacău, a devenit scena unei fapte inimaginabile, comisă de un tânăr de 28 de ani, eliberat din închisoare în octombrie 2018.

Grozăvia a avut loc duminică noaptea, atunci când agresorul a spart ușa și a năvălit în casa în care dormeau femeia de 80 de ani și concubinul acesteia, de 65 de ani. După ce l-a bătut pe bărbat, agresorul s-a năpustit asupra bătrânei, pe care a violat-o scrie jurnaldebacau.ro.

Apoi, înarmat cu un cuțit, pușcăriașul i-a amenințat cu moartea pe cei doi în cazul în care anunță cumva poliția.
Spre dimineață, concubinul bătrânei și-a luat inima în dinți și i-a povestit totul unui vecin, care a sunat la 112.
Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore iar luni judecătorii au decis arestarea acestuia pentru 30 de zile sub acuzațiile de violare de domiciliu, lovire, viol și lipsire de libertate.

Originar din comuna băcăuană Berești-Bistrița, tânărul a făcut închisoare pentru tentativă de viol transmite cancan.ro. În urmă cu un an și două luni, a fost eliberat după ce a beneficiat de legea „recursului compensatoriu”, prin care au ieșit din spatele gratiilor peste 14.000 de deținuți, în perioada 2017-2018.