Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a făcut o bătrână de 101 ANI pentru PRIMA OARĂ după cutremurul din Italia. Toți au LĂCRIMAT
Ce a făcut o bătrână de 101 ANI pentru PRIMA OARĂ după cutremurul din Italia. Toți au LĂCRIMAT

Ce a făcut o bătrână de 101 ANI pentru PRIMA OARĂ după cutremurul din Italia. Toți au LĂCRIMAT

Cutremurul din Italia a dus la evacuarea a zeci de mii de persoane rămase fără case. Dar iată că într-un sat de munte s-a întâmplat și o minune.

O bătrână în vârstă de 101 ani a scăpat de seismul care a afectat satul în care trăia, dar din cauza daunelor provocate locuinței sale, ea a fost evacuată din localitatea respectivă, arată DPA.

Anna Rocco Di Paolo a fost scoasă din sat, iar acest lucru a emoționat multă lume. Motivul?

Surprinzător sau nu, bătrâna în vârstă de 101 ani nu a ieșit niciodată din satul în care locuia, Pieve Torina.

Anna Rocco Di Paolo a fost cazată într-un hotel de pe coasta Adriaticii, la circa 80 de kilometri est de localitatea sa natală, după ce zona a fost declarată interzisă.

 

Văduva, aflată în scaun cu rotile și aproape surdă, împreună cu îngrijitoarea sa din Republica Moldova, au fost ultimele două persoane escortate afară din Pieve Torina, menționează publicația italiană care notează că seismele au marcat-o în mod vizibil pe centenară. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.