Evenimentul Zilei > Actualitate > BĂTAIE ca în FILME la PUTEREA DRAGOSTEI. Imagini INCREDIBILE din timpul EMISIUNI. VIDEO
BĂTAIE ca în FILME la PUTEREA DRAGOSTEI. Imagini INCREDIBILE din timpul EMISIUNI. VIDEO

BĂTAIE ca în FILME la PUTEREA DRAGOSTEI. Imagini INCREDIBILE din timpul EMISIUNI. VIDEO

Două concurente de la emisiunea „Puterea Dragostei” şi-au ieşit din minţi în timpul show-lui şi s-au luat la bătaie. A fost nevoie de intervenţia producătorilor pentru ca lucrurile să nu degenereze total.

Fanii români ai emisiunii „Puterea Dragostei” au putu face o comparație între ce se întâmplă la emisiunea realizată pentru publicul din România şi ce se întâmplă la emisiunea "Puterea Dragostei" produsă în Turcia. 

Gelozia turcoaicelor a ajuns la paroxism, iar de la injurii ţi reproşuri, nu a mai fost decât un pas ca să se ajungă la o bătaie în toată regula.

În imagini se poate observa cum cele două fete s-au enervat cumplit în urma unei discuţii în contradictoriu și au sărit la bătaie. Doar în urma intervenţiei celorlalte concurente şi a realizatorilor a făcut ca lucrurile să nu degenereze.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.