Evenimentul Zilei > Sport > Bătaie pentru transferul lui George Pușcaș: două oferte de 10 milioane de euro
Bătaie pentru transferul lui George Pușcaș: două oferte de 10 milioane de euro

Bătaie pentru transferul lui George Pușcaș: două oferte de 10 milioane de euro

George Pușcaș a făcut senzație la Campionatul European de Tineret, iar în urma performanțelor spectaculoase de la EURO, ar putea pleca pe bani mulți de la Inter.

George Pușcaș a revenit în locul lui Inter Milano, după împrumutul de la Palermo. În vârstă de 23 de ani, vârful de careu este dorit în Rusia.

TSKA Moscova și Spartak Moscova sunt cele două forțe din Rusia care-l vor pe George Pușcaș. Potrivit Corriere dello Sport, ambele cluburi sunt dispuse să plătească în jur de 10 milioane de euro pentru transfer.

Rămâne de văzut dacă Pușcaș va accepta oferta rușilor, ori va continua să încerce să se impună la Inter, profitând totodată de cantonamentul în care se află cu nerazzurrii.

  • 4 goluri în 4 partide a înscris George Pușcaș la EURO, pentru România.
  • 20 iunie 2020 este anul în care îi expiră lui Pușcaș contractul cu Inter Milano

George Pușcaș, în atenția lui Antonio Conte

George Pușcaș a fost chemat de tehnicianul lui Inter, Antonio Conte, în vederea stagiului de pregătire al „narazzurrilor” din Asia. Conte a fost forțat să apeleze la serviciile lui Pușcaș, după ce Inter nu a putut încheia transferul lui Lukaku şi al lui Dzeko.

„George Puşcaş va pleca, cu Inter, la turneul din Asia. Va juca acolo şi apoi vom decide. Ausilio (n. red. – directorul sportiv de la Inter) l-a convins să îşi încheie vacanţa cu o săptămână mai devreme pentru a merge cu Inter la turneul asiatic”, a declarat Oscar Damiani pentru Sport Italia Mercato.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: