Evenimentul Zilei > Social > Bătaie pe averea lui Johnny Răducanu
Bătaie pe averea lui Johnny Răducanu

Bătaie pe averea lui Johnny Răducanu

Maestrul Johnny Răducanu a fost condus în linişte şi discret pe ultimul drum. Însă se pare că nu va avea parte nici de linişte, şi nici de discreţie după moarte. Deja averea artistului a pus pe jar un frate, mai mulţi nepoţi şi pe femeia care i-a fost alături în ultimii ani de viaţă.

Johnny nu a lăsat în urmă foarte multe bunuri. Se pare că cel mai "vânat" ar fi apartamentul aflat în vila din Bucureşti, unde artistul se mutase recent. Surse din lumea muzicală şi nu numai, care îşi păstrează anonimatul, spun că apartamentul ar fi fost achiziţionat de Johnny împreună cu Mirela Adăscăliţei (multdiscutata femeie din ultimii ani de viaţă ai maestrului).
Se pare că muzicianul se plângea în repetate rânduri, chiar înainte ca Mirela să apară în viaţa lui, că familia s-a îndepărtat de el şi că se simte singur. Când a apărut în viaţa lui Mirela – lector universitar şi traducător autorizat de engleză, singurătatea maestrului nu a mai fost atât de…singură.
Fratele şi nepoţii lui Johnny habar nu au nici în ziua de azi când exact şi de unde a apărut această femeie. Iar ei conform legii, în lipsa unui testament, au dreptul la partea lor de avere.
Toţi cei care l-au cunoscut speră ca lucrurile să nu se complice, cum li s-a întâmplat şi altor artişti (vezi Toma Caragiu), şi să degenereze în scandaluri. Căci în acest caz situaţia ar fi "de c…t", vorba lui Johnny.
CITIŢI ŞI:

  • Johnny Răducanu a fost înmormântat azi
  • Johnny Răducanu, aproape singur la Biserica Sfântul Silvestru
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: