Evenimentul Zilei > Actualitate > BĂTAIE într-un club deținut de CĂTĂLIN BOTEZATU. Membrii unui CLAN INTERLOP au fost bătuți de oamenii de pază
BĂTAIE într-un club deținut de CĂTĂLIN BOTEZATU. Membrii unui CLAN INTERLOP au fost bătuți de oamenii de pază

BĂTAIE într-un club deținut de CĂTĂLIN BOTEZATU. Membrii unui CLAN INTERLOP au fost bătuți de oamenii de pază

Bătaie într-un club de fițe deținut de designerul Cătălin Botezatu. Mai mulți membrii ai unui clan interlop au fost bătuți de agenții de securitate pentru începerea unui scandal.

Spynews scrie că există informații cu privire la o bătaie cruntă care ar fi avut loc într-un club din sectorul 2, între bodyguarzi.

Sursele citate au precizat că, în localul respectiv, paza era asigurată, jumătate-jumătate, de oamenii cunoscutului arbitru Local Kombat Cezar Gheorghe și de oamenii clanului Hingheru, conduși de temutul Giani Murgui.

Ca și mod de organizare, bodyguarzii lui Cezar Gheorghe asigurau intrarea și parcarea, în timp ce Hingherii erau responsabili de liniștea în interiorul clubului.

Această colaborare avea să sfârșească, însă, brutal, după ce, fratele lui Giani, Sandu Hingheru, ar fi făcut scandal în club. Gestul acestuia a fost imediat „taxat” de luptătorii arbitrului K1, care l-ar fi bătut atât pe el, cât și pe oamenii clanului, care, cu această ocazie, ar fi fost eliminați complet din afacere.