Bătaia dintre Dan Vîlceanu și Florin Roman, povestită de un parlamentar. Video

Bătaia dintre Dan Vîlceanu și Florin Roman, povestită de un parlamentar. Video Florin Roman. Sursa foto: Arhiva EVZ

Florian Emil Dumitru, deputat PNL, care a fost martor la o parte a conflictului dintre Florin Roman și Dan Vîlceanu, a relatat că l-a găsit pe colegul său din PNL cu urme de sânge pe holurile Parlamentului.

Dumitru spune că Dan Vîlceanu era destul de agitat când el a intervenit să-i despartă și l-a întrebat dacă „e zdravăn la cap”, după care a încercat să-l liniștească.

Bătaie în Parlament între Dan Vîlceanu și Florin Roman 

Deputatul PNL Florian Dumitru a declarat că a ieșit în momentul în care Florin Roman se ridica de jos, ținându-se de nas și având sânge în zona respectivă. El a menționat că nu a fost martor la altercația și conflictul propriu-zis.

Recunosc că şi eu sunt şocat de ce am reuşit să surprind, nu am întâlnit în activitatea mea de parlamentar, la primul mandat, astfel de comportamente. Practic, după o discuţie verbală care s-a petrecut în banca în care eu stau în mod regulat în plenul Parlamentului, în care şi-au schimbat replici cei doi, au ieşit către ieşirea de la sala de plen.

Ne puteți urmări și pe Google News

Binenţeles că nu i-am urmat imediat, am ieşit la câteva zeci de secunde, când l-am găsit pe colegul Florin Roman plin de sânge în dreptul nasului şi pe domnul Vîlceanu destul de agitat”, a spus deputatul PNL.

Emil Florian Dumitru

Sursa foto: Emil Florian Dumitru / facebook

Florian Dumitru l-a luat la rost pe Dan Vîlceanu

Florian Dumitru a subliniat că discuția trebuie raportată anchetatorilor și nu dorește să alimenteze speculațiile.

Acesta a mai dezvăluit că dacă va fi întrebat va povesti totul cu lux de amănunte, dar cert este că că la un moment dat, Vîlceanu, folosind nişte cuvinte injurioase s-a ridicat din banca în care stătea alături de el şi practic l-a luat pe sus pe Florin Roman.

„I-am spus textual dacă e zdravăn la cap. Asta i-am spus, dacă e zdravăn la cap un astfel de comportament”, a mai completat Florian Dumitru, potrivit News.ro.

Dan Vîlceanu

Dan Vîlceanu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Florin Roman: Avea o privire extrem de ciudată. Nu era un om violent

La ieșirea de la IML, Florin Roman a dat noi detalii despre agresiunea la care a fost supus, menționând că fostul său coleg și-a ieșit din minți. De asemenea, a confirmat spusele lui Florian Dumitru, precizând că Vîlceanu era destul de tulburat.

De altfel, spune acesta, a văzut în Dan Vîlceanu un om complet schimbat, pe care nu l-a mai recunoscut.

„Avea o privire extrem de ciudată. A încercat canibalic să mă muște de zona capului. M-am ferit și apoi m-a lovit cu genunchiul.

Am avut acest instinct de a nu reacționa pentru că i-am văzut figura tulburată, mi-am dat seama că omul pe care-l cunoșteam eu era practic altcineva. S-a și speriat după ce a conștientizat ceea ce a făcut. Am văzut acea urmă de regret pe fața lui, dar deja fapta era consumată”, a explicat Florin Roman.

Florin Roman

Florin Roman. Sursa foto: captură video

Deputatul PNL a mai precizat că dacă va primi scuze din partea lui Vîlceanu, nu-și va retrage plângerea penală.