Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu l-a „UMILIT” pe Gelu Vișan în direct la TV! Replica pe care nu o va uita NIMENI
Băsescu l-a „UMILIT” pe Gelu Vișan în direct la TV! Replica pe care nu o va uita NIMENI

Băsescu l-a „UMILIT” pe Gelu Vișan în direct la TV! Replica pe care nu o va uita NIMENI

Nervos pe decizia lui Klaus Iohannis să îl desemneze pe Klaus Iohannis pe Mihai Tudose premier, Traian Băsescu a răbufnit în direct.

 

Ținta „miștourilor” a fost nimeni altul decât secretarul general PMP, Gelu Vişan. Supărat, Băsescu a spus că acesta nu reprezintă punctul de vedere al partidului.

"Cei care spuneau că Sorin Grindeanu e cu serviciile…ce să zic. Şi Vişan a spus asta. Vişan nu a vorbit în numele PMP. E pe cont propriu. Aveţi în studio unul cu capul mai mare ca mine. Spunea că Grindeanu e SRI-istul, SRI-iştilor. Poate vă spune Vişan că tot le ştie pe toate de o bună bucată de vreme", a tunat Băsescu. Vişan nu a ezitat să continue în același spirit de glumă şi anunţat că demisionează. "Mâine dimineaţă o să îmi prezint demisia din funcţia de secretar executiv şi rămân simplu membru al PMP", a spus Gelu Vişan la România TV. 

PMP este singurul partid de opoziţie care a mers la consultările de la Cotroceni cu o propunere pentru postul de prim-ministru, europarlamentarul Siegfried Mureşan.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a postat pe Facebook CV-ul lui Mureşan la care a alăturat două fotografii, una a lui Mureşan, cealaltă a lui Mihai Tudose. ”PMP a propus preşedintelui Iohannis nominalizarea lui Siegfried Mureşan pentru funcţia de Prim Ministru, europarlamentar PMP, 36 de ani, generaţia Macron şi Trudeau (PM Canada). Anexez CV-ul lui Siegfried Mureşan şi, pentru completarea imaginii, comparaţi cele 2 poze.

Dragnea A FOST ATACAT DUR de Ciutacu: ,Mă gândesc să mă p.. împotriva vântului și să țin cu Tudose”

Sperăm că propunerea PMP va întruni votul tuturor partidelor membre ale Partidului Popular European, al cărui purtător de cuvânt este (PNL, UDMR, PMP), dar şi al USR”, a scris fostul şef al statului.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: