Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu, REACȚIE DURĂ după acuzațiile lui Ghiță: „Spălarea măciucilor lui Voiculescu, pe Gâdea, Badea…”
Băsescu, REACȚIE DURĂ după acuzațiile lui Ghiță: „Spălarea măciucilor lui Voiculescu, pe Gâdea, Badea…”

Băsescu, REACȚIE DURĂ după acuzațiile lui Ghiță: „Spălarea măciucilor lui Voiculescu, pe Gâdea, Badea…”

Sebastian Ghiță a precizat, în cel de-al patrulea episod al interviului acordat lui Ion Cristoiu că Traian Băsescu deține înregistrări din biroul său de la Cotroceni, care probează ilegalități ale reprezentanților de la vârful statului

Traian Băsescu a intervenit în direct, la România Tv, că nu va răspunde la întrebarea dacă are sau nu înregistrările respective.

Băsescu a acuzat România Tv și Antena 3 că s-au aliat pentru „spălarea măciucilor lui Voiculescu, pe Gâdea, Badea. Constat pur și simplu că este o campanie și la România TV și la Antena 3”

„Eu nu știu de ordine străine pentru distrugerea trusturilor românești. Mă depășește subiectul. Am vazut o listă neagră, dar nu o listă cu trusturi de presă. Acea listă este datată cu iulie 2013. La data aceea eram la garaj. La mine în mod cert nu a ajuns. Dacă ajungea la dânsul (președintele interimar) ar fi trebuit să mi-o dea moștenire. dar n-am primit așa ceva”,a declarat Băsescu.

”Așa mi-a spus mie fostul președinte, așa i-a spus și Elenei Udrea, și lui Dan Andronic, că are înregistrări. Explicația dânsului e că, oricât de mult ne-am război între noi, îl face, ca fost președinte, să îndure problemele cu familia, cu arestările, cu denunțătorul, fostul soț al fiicei, cu lucruri forțate și să nu folosească acele înregistrări. Ce ar putea să facă? Să îl trimită pe Coldea la pensie? E la pensie! Să prezinte nenumăratele vizite ale lui Kovesi la dânsul în birou? A spus-o de 100 de ori și toți știm. Nu pot să spun, cu certitudine, că Florian Coldea și Codruța Kovesi servesc alte interese decât cele românești.”, a spus Ghiță în cel de-al patrulea episod al interviului acordat lui Ion Cristoiu, pentru Evenimentul Zilei.