Evenimentul ZileiPoliticaBĂSESCU face ORDINE în SCANDALUL MOMENTULUI. Fostul președinte DINAMITEAZĂ planul PSD. Iohannis a făcut o mare GREȘEALĂ

BĂSESCU face ORDINE în SCANDALUL MOMENTULUI. Fostul președinte DINAMITEAZĂ planul PSD. Iohannis a făcut o mare GREȘEALĂ

BĂSESCU face ORDINE în SCANDALUL MOMENTULUI. Fostul președinte DINAMITEAZĂ planul PSD. Iohannis a făcut o mare GREȘEALĂ
Traian Băsescu este de părere că planul PSD prin care Klaus Iohannis ar putea fi suspendat pentru refuzul de numire a unor miniștri în Guvernul Viorica Dăncilă este unul ce nu poate fi pus în aplicare.

Traian Băsescu este de părere că planul PSD prin care Klaus Iohannis ar putea fi suspendat pentru refuzul de numire a unor miniștri în Guvernul Viorica Dăncilă este unul ce nu poate fi pus în aplicare. Miercuri seară, fostul președinte l-a taxat pe urmașul său pentru că nu a semnat decretele de revocare din funcție a lui Lucian Șova, de la Transporturi, și a lui Paul Stănescu, de la Dezvoltare.

„Să considere că un ministru trebuie să rămână în Guvern împotriva voinței premierului nu se poate. Președintele poate decide că un ministru e bun sau nu în momentul numirii, când îl cheamă la el, pentru că el îl numește, nu Parlamentul. Ăsta e PSD, cu el nu poți decât printr-o bătălie extrem de dură, dar totul are o limită.

Ce a făcut PSD a fost ca o invitație pentru Iohannis. Nu sunt de acord cu el că nu i-a revocat pe Șova și Stănescu, e treaba premierului cu cine lucrează.

În situația actuală numai niște nebuni s-ar arunca la suspendare, când președintele va fi președintele Consiliului UE”, a declarat, la România TV, Traian Băsescu.

 


Accesează: