Totodată, preşedintele le-a urat succes vicepreşedintelui Mircea Valentin şi consilierului de concurenţă Gyerko Laszlo cu prilejul depunerii jurământului de învestitură în funcţiile respective.

”După cum ştiţi, sunt destul de atent la ce se întâmplă pe piaţă. M-aş bucura mult, mai ales că avem aici un vicepreşedinte, dacă la Consiliul Concurenţei problema pieţei energiei ar fi tratată ca o prioritate, pentru a reuşi să dezlegăm misterele acestei pieţe care nu vrea să funcţioneze încă aşa cum trebuie. Sunt prea mulţi care cred că o pot ţine sub control.
Altfel, nu pot decât să vă doresc succes. Ştiu că sunt şi multe alte teme decât energia pe agenda Consiliului Concurenţei. Deci, succes în finalizarea rapoartelor, în luarea deciziilor, dvs. şi colegilor dvs. şi tuturor celor care pot contribui la realizarea acelei pieţe care să genereze progres. O simplă piaţă nu este foarte interesantă, dar o piaţă concurenţială este ceea ce ne trebuie”, a spus Băsescu, la ceremonia de depunere a jurământului de la Palatul Cotroceni.