Băsescu: lupta anticorupţie va continua oricât vor ţipa partidele şi trusturile mogulilor

Băsescu: lupta anticorupţie va continua oricât vor ţipa partidele şi trusturile mogulilor

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că lupta anticorupţie va continua indiferent de presiunile făcute de partidele din opoziţie şi trusturile de presă conduse de Vîntu şi Voiculescu.

"Oricât vor ţipa partidele politice, indiferent care sunt ele și orice atmosferă vor crea trusturile de presă ale domnilor Vântu şi Voiculescu, lupta anticorupţie va continua fără menajamente" a afirmat şeful statului în această seară într-o declaraţie de presă.

Afirmaţia preşedintelui vine în replică la acuzaţiile insistente făcute de liderii opoziţiei conform cărora Traian Băsescu se află "la comanda arestărilor politice".

Astfel de acuzaţii au fost făcute după ce Constantin Nicolescu, liderul PSD Argeş a primit mandat de arestare pentru trafic de influenţă şi luare de mită. PSD a acuzat o arestare politică şi a demarat mai multe acţiuni de solidarizare cu Nicolescu, printre care mai multe mitinguri de protest. Curtea de Apel Piteşti a anulat mandatul de arestare după ce Nicolescu a fost spitalizat în urma unei operaţii pe cord.

Ne puteți urmări și pe Google News