Băsescu l-a concediat public pe ambasadorul român la Roma

Băsescu l-a concediat public pe ambasadorul român la Roma

Preşedintele Traian Băsescu îl va rechema de la post pe ambasadorul român la Roma, Victor Răzvan Rusu. Şeful statului l-a criticat dur pe diplomatul român spunând că e un ambasador rău deoarce a lipsit de la serbarea zilei naţionale a României organizată de românii din Italia.

Traian Băsescu îl va rechema de la post pe ambasadorul României în Italia. Preşedintele l-a criticat public pe diplomatul roman de la Roma arătându-se nemulţuţmit de atitudinea sa faţă de sărbătorirea zilei naţionale a României organizată de românii din Italia.

"Nici nu se poate un exemplu de ce înseamnă un ambasador rău după ce s+a întâmplat la Roma. La Roma a fost serbarea zilei naţionale unde au participat 7.000 de români. A participat şi primarul Romei dar ambasadorul nostru nu a venit", a povestit azi Traian Băsescu la întâlnirea cu comunitateda românească din Ankara, Turcia.

"Sper să vină acasă repede să-l prindă sărbătorile în sânul familiei", a conchis Traian Băsescu sugerând că ambasadorul roman din Italia va fi rechemat în ţară.

Ne puteți urmări și pe Google News