Evenimentul ZileiPoliticaBăsescu îl face praf pe Bădălău. „Rușinos! Arată lipsă de inteligență”

Băsescu îl face praf pe Bădălău. „Rușinos! Arată lipsă de inteligență”

Băsescu îl face praf pe Bădălău. „Rușinos! Arată lipsă de inteligență”
După afirmaţiile jignitoare şi impardonabile ale senatorului PSD Niculae Bădălău despre românii din diaspora, fostul preşedinte Traian Băsescu a reacţionat extrem de dur.

Băsescu a spus, vineri seară, la postul B1 TV, despre Bădălău, că afirmaţiile lui nu fac cinste unui om politic.

„Degradant pentru un om politic, pentru un senator. Rușinos! O asemenea abordare explică și de ce se fac praf, cei din PSD. Lor le plac doar banii, nu poporul român. Arată lipsă de inteligență.

Este greu de calificat. De asta îi bate Diaspora, pe unde îi prinde îi cotonogește.

Ei urăsc pe toți cei care au deschis ochii, asta e problema PSD”, a declarat fostul președinte Traian Băsescu.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

„În afara faptului că e o discriminare, dânșii să voteze trei zile și noi una… Mie nu poate să mi se dea un drept și altuia nu. Noi trebuie să găsim formele prin care și dânșii… Acum e discuția pe câte locuri dăm în Diaspora. Dacă vreți să puneți pe listă și Diaspora, cine nu vă lasă? Azi au patru cu doi. Ei au 700.000 de oameni, avem, care au domiciliul, pașapoartele alea cu domiciliul, care-s legale, restul, până la trei, cinci milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fete alea de le duc ăștia, eu știu, nu știu, nu ilegal, da’…”, a declarat Niculae Bădălău într-o conferință de presă susținută la Giurgiu.

 


Accesează: