Băsescu îi conturează strategia lui Iohannis. Cum poate PNL să își consolideze puterea

Băsescu îi conturează strategia lui Iohannis. Cum poate PNL să își consolideze puterea A murit fostul medic al lui Traian Băsescu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Eurodeputatul Traian Băsescu a declarat, duminică, la România TV, că Iohannis ca câștiga un nou mandat. Traian Băsescu a declarat că îl va susține pe Iohannis în turul II.

Fostul preşedinte al României a criticat PSD, sunând că acest partid nu a ştiut să gestioneze capitalul electoral pe care l-a avut.

„Uitaţi-vă la PSD, au primit 46% încredere. Nu au ştiut ce să facă cu acele procente. (...) În condiţiile în care au mărit salarii, au mărit pensii, au ajuns la rezultatul la care am ajuns eu anunţând reducerea salariilor. Cum e posibil: câtă lipsă de capacitate de a lucra, ca partid politic, să ai? Dar nu aş plânge PSD-ul, eu mi-aş asigura o putere de dreapta, care probabil va fi mai exigentă cu cheltuirea banilor în domeniul social, dar va îndrepta resursa către investiţii eu sper că vor reuşi să facă un echilibru, pentru că nimeni nu spune că nu trebuiau mărite pensiile sau salariile", a declarat Traian Băsescu.

 

Ne puteți urmări și pe Google News