Evenimentul ZileiPoliticaBăsescu TRAGE un SEMNAL DE ALARMĂ asupra EFECTELOR EXTERNE ale bătăliei politicienilor români de a SUBJUGA justiția

Băsescu TRAGE un SEMNAL DE ALARMĂ asupra EFECTELOR EXTERNE ale bătăliei politicienilor români de a SUBJUGA justiția

Băsescu TRAGE un SEMNAL DE ALARMĂ asupra EFECTELOR EXTERNE ale bătăliei politicienilor români de a SUBJUGA justiția
Fostul președinte, Traian Băsescu, trage un semnal de alarmă în ceea ce privește efectele pe plan extern ale bătăliei "politicienilor şi a instituţiilor de forţă sunt concentrate într-o cumplită bătălie pentru putere având ca principală miză justiţia".

"Bătălia care ruinează statul
Toate ţările membre au ca prioritate a momentului repoziţionarea în interiorul UE ca urmare a Brexit-ului şi adaptarea la noile realităţi ale NATO urmare a alegerii lui Donald Trump în SUA.
La noi în schimb tot efortul, toată energia politicienilor şi a instituţiilor de forţă sunt concentrate într-o cumplită bătălie pentru putere având ca principală miză justiţia. 
Este tipul de bătălie care poate ruina statul, iar când bătălia se va fi terminat am putea constata că România nu mai reprezintă nimic nici în UE şi nici în NATO.
Soluţia ? 
Discuţii corecte şi dezbatere publică fără patimă despre justiţie şi acţiune imediată de repoziţionare în NATO şi UE", a scris fostul președinte pe Facebook.

 


Accesează: