Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu, avertisment dur pentru PNL. „Este un risc major care trebuie avut în vedere”
Băsescu, avertisment dur pentru PNL. „Este un risc major care trebuie avut în vedere”

Băsescu, avertisment dur pentru PNL. „Este un risc major care trebuie avut în vedere”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la B1 că riscul major împotriva PNL o reprezintă puterea organizatorică teritorială a PSD pentru alegerile locale.

„Este un risc major care trebuie avut în vedere de PNL. De unde vine riscul? Din capacitatea origanizatorica a PSD, din structurile teritoriale pe care le au. PSD dacă va reuși să își reconfirme reputația de partid cu puternice structuri teritoriale la alegerile locale și moralul activiștilor va fi altul. Ei acum sunt prăbușiți și moral.

Și organizațiile sunt debusolate, nu au lider. Uitați-vă la Ciolacu abia îngaimă două vorbe. Cred că nu o atrage nici pe soția dânsului să se înscrie în PSD, la cum promovează PSD-ul.”, a declarat Traian Băsescu.

Europarlamentarul PMP a vorbit și despre actuala guvernare, după 100 de zile.

„Mult mai buni în comunicare decât guvernul PSD, indiscutabil. Și cu oameni cu mult mai multă substanță decât cei pe care i-a avut guvernul Dăncilă. Mă uitam la doamna ministru al Muncii. Spre deosebire de Budăi care vine țâfnă majoră „eu absolvent de Spiru Haret care le știu pe toate” – acolo chiar le știi pe toate. Iar când te uiți în Ministerul Muncii radiografia pe care ne-a făcut-o doamna ministru. De la țâfnă până la a știi meserie, calea e lungă dar imaginea este ușor de câștigat din țâfnă în raport cu un meseriaș decent, cum e ministrul Muncii”, a mai declarat Traian Băsescu.