Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu, ATAC NECRUȚĂTOR la adresa unui MINISTRU din GUVERNUL DĂNCILĂ. Ce spune fostul PREȘEDINTE
Băsescu, ATAC NECRUȚĂTOR la adresa unui MINISTRU din GUVERNUL DĂNCILĂ. Ce spune fostul PREȘEDINTE

Băsescu, ATAC NECRUȚĂTOR la adresa unui MINISTRU din GUVERNUL DĂNCILĂ. Ce spune fostul PREȘEDINTE

Fostul președinte Traian Băsescu i-a dat dreptate lui Klaus Iohannis pentru respingerea propunerii nelegale, înaintată de ministrul Apărării, Gabriel Leș.

Ministrul apărării Gabriel Leş s-a dus cu o propunere nelegală de şef al Statului Major al Apărării, iar preşedintele Klaus Iohannis a avut dreptate atunci când a respins-o, spune fostul șef al statului Traian Băsescu.

„Important este că cea mai înaltă funcţie militară a intrat în jocul politic. Aici ambele părţi au greşit. În primul rând, ministrul Leş s-a dus cu o candidatură care nu îndeplinea condiţiile din lege, adică cel pe care îl propunea şef al Statului Major trebuia să fie ori comandant de armă (…) ori să fie unul dintre locţiitorul şefului Statului Major a Armatei.

Ori ministrul Leş s-a dus cu o propunere care nu este în conformitate cu legea, pe bună dreptate respinsă de preşedintele Iohannis”, a afirmat Traian Băsescu, conform Newsteam.