Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu a șters pe jos cu Ciolacu: „V-am crezut mult mai inteligent”
Băsescu a șters pe jos cu Ciolacu: „V-am crezut mult mai inteligent”

Băsescu a șters pe jos cu Ciolacu: „V-am crezut mult mai inteligent”

Cei doi s-au contrazis pe tema propunerii de prim-ministru pe care trebuie s-o prezinte președintelui Iohannis, miercuri după-amiază, la Palatul Cotroceni.

Fostul președinte s-a enervat și a explodat la adresa liderului interimar al PSD.

De asemenea, Băsescu s-au contrat și în momentul în care s-a pus în discuție despre cine ar trebui să facă majoritate în Parlament.

„Aveți o responsabilitate față de găsirea unei soluții politice. Dacă-mi spuneți dvs. că soluția e reprezentată de anticipate, chiar îmi vine să râd.” i-a spus Traian Băsescu lui Marcel Ciolacu, după ce anterior i-a subliniat că trebuie să meargă PSD cu un premier la masa negocierilor cu președintele Klaus Iohannis.

„Nu este atributul Opoziției să creioneze majoritatea. Este atributul Puterii, al dvs. și al dlui Orban. Sunteți la Putere, creionați în continuare majoritatea” i-a răspuns Marcel Ciolacu.

„Domnu` Ciolacu, văd eforturile propagandistice. Sincer, v-am crezut mult mai inteligent, dar asta e. Rămâne că eu sunt la guvernare. Da, bine, vă doresc succes în Opoziție” i-a spus Traian Băsescu lui Marcel Ciolacu.