”Bebelușul Ezekiel este din nou împreună cu părinții lui! Slăvit să fie Dumnezeu! Continuăm lupta pentru reunificarea integrală a familiei Bodnariu!”, scrie pastor Cristian Ionescu, purtător de cuvânt al familiei Bodnariu, pe blogul popaspentrusuflet.

Tot sursa indicată mai sus preciza marți că soții Bodnariu îi vor putea vedea pe ceilalți doi băieți ”de două ori săptămânal! (Instanța) Nu s-a pronunțat în privința fetelor! Menționăm că această decizie este doar un pas în procesul de a obține custodia finală a tuturor celor cinci copii! Lupta pentru copii continuă! Ne vedem la proteste pe 16 Aprilie!”, scrie pe blogul popaspentrusuflet pastorul Cristian Ionescu, purtător de cuvânt al familiei Bodnariu.

Copiii familiei romanului Marius Bodnariu, inginer IT, şi ai soţiei sale, Ruth, asistenţă medicală, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor. Cei cinci copii au fost plasaţi în trei familii-surogat, iar de curând a fost deschisă procedura adopţiei internaţionale pentru ei, potrivit reprezentanţilor familiei.