Barmanul care a jonglat cu sticlele la "Românii au talent" a devenit patron

Barmanul care a jonglat cu sticlele la "Românii au talent" a devenit patron

Luca Valentin, finalist al supershow-ului de la Pro TV, a deschis alături de colegii săi un bar în Capitală. Pe lângă băutură, tânărul serveşte clienţilor poveşti şi picturi cu maimuţe.

Participarea la "Românii au talent" i-a fost de ajutor lui Luca Valentin, barmanul care a jonglat cu sticlele până în finală. Împreună cu colegii săi de la "Exquisite-Bar Solutions", tânărul a reuşit să-şi deschidă proporiul său local în Bucureşti, "Flair Angel".

"Numele barului este un tribut adus unui fost coleg care din păcate nu mai este printre noi. Am încercat să creăm un loc special, altfel. "Flair Angel" este, de exemplu, singurul bar din România şi unul din puţinele din Europa de Est care foloseşte gheaţă provenită din apă de izvor. În fiecare zi pregătim gheaţa, manual, pentru că nu folosim maşina de gheaţă. Meniul barului este tip revistă şi este de fapt o poveste despre fiecare cocktail. Cei care ne trec pragul află astfel care este istoria băuturii pe care o consumă, iar meniul îl pot lua apoi acasă pentru că el conţine şi câteva reţete de băuturi pe care le pot prepara chiar ei", a povestit Valentin. "Pe pereţi se află pictate cinci maimuţe, iar daca ajungeţi la noi o să aflaţi povestea fiecareia dintre ele", a mai povestit Valentin.

De la deschidere n-au lipsit Pavel Bartoş şi Andi Moisescu, dar şi colegii Marian Vasilescu şi Adrian Ţuţu. Valentin şi-a servit invitaţii cu cocktailuri speciale, a preparat punch, primul cocktail din lume sau bellini, o combinaţie de suc natural de piersici şi şampanie iar seara s-a încheiat cu o demonstraţie spectaculoasă de flair, cu sticle în flăcări.

Ne puteți urmări și pe Google News