Evenimentul Zilei > Social > Bărbatul care i-a VÂNDUT Mădălinei Manole „MOARTEA” ar putea ieşi MIERCURI din ÎNCHISOARE
Bărbatul care i-a VÂNDUT Mădălinei Manole „MOARTEA” ar putea ieşi MIERCURI din ÎNCHISOARE

Bărbatul care i-a VÂNDUT Mădălinei Manole „MOARTEA” ar putea ieşi MIERCURI din ÎNCHISOARE

Bărbatul care i-a vândut sticla de Furadan Mădălinei Manole ar putea scăpa de închisoare chiar miercuri. Vestea a venit ca un şoc pentru toată lumea.

Magistraţii vor decide dacă acesta urmează să iasă din penitenciar. Sorin Urziceanu a fost condamnat, în 2015, la cinci ani de închisoare pentru trafic de migranţi.

Dosarul bărbatului va ajunge miercuri la secţia penală a Judecatoriei Timişoara, iar acesta ar putea fi eliberat, informează Cancan.

Sorin Urziceanu a fost condamnat în iunie 2015 la doi ani de inchisoare pentru trafic de migranţi. S-au mai adăugat încă 3 ani pedepsei,  pe care-i luase cu suspendare în 2011, din cauza decesului Mădălinei Manole. Acesta a primit în final cinci ani de închisoare cu executare în Penitenciarul Timiş.

Conform procurorilor, Sorin Urziceanu a racolat, în 2012, mai mulţi migranţi, contra unor sume de bani. El făcea parte dintr-o reţea, alături de mai multe persoane. De profesie taximetrist, acesta a încercat de mai multe ori să obţină eliberarea, însă de fiecare dată judecătorii i-au respins cererea.