Evenimentul Zilei > Justitie > Bărbatul care a amenințat cu un PISTOL mai mulți studenți din fața căminului a fost PRINS de POLIȚIȘTI
Bărbatul care a amenințat cu un PISTOL mai mulți studenți din fața căminului a fost PRINS de POLIȚIȘTI

Bărbatul care a amenințat cu un PISTOL mai mulți studenți din fața căminului a fost PRINS de POLIȚIȘTI

Mai mulți studențu au depus plângere la poliție după ce un bprbat i-a amenințat cu un pistol chiar în fața căminului UNATC din cartierul Vitan din Capitală. În urma investigațiilor polițiștilor, bărbatul a fost prins și dus la audieri.

Din primele informații, individul care a amenințat cei trei studenți cu un pistol în fața căminului UNATC din cartierul Vitan ar avea 32 de ani, el fiind audiat la secția 10 de Poliție. Dar arma cu care acesta i-a amenințat pe tineri nu este una cu gloanțe, ci este un pistol de tip airsoft, nesupus autorizării.

Poliția Capitalei a transmis că bărbatul locuia într-un imobil alăturat și susține că le-a atras atenția tinerilor în mai multe rânduri să înceteze gălăgia pe care o provocau.

Incidentul avut loc puţin după miezul nopţii de joi spre vineri, în faţa căminului Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematigrafică, unde mai mulţi studenţi stăteau de vorbă. Un bărbat aflat în zonă s-a arătat deranjat de volumul discuţiei dintre tineri şi a decis să-i pună la punct. Cu un pistol.

„Un individ a venit şi le-a atras atenţia – nu frumos, ci folosind cuvinte triviale şi înjurături – să plece de pe bănci şi să între în cămin. Ei au spus că pleacă, dar el a scos pistolul când s-a adresat lor”, a spus Tatiana Gheorghe, administratorul căminului UNATC.

Bărbatul l-a lovit pe unul dintre studenţi, iar unul dintre colegii tânărului a ripostat. Panicaţi, tinerii intră în cămin, iar bărbatul mai rămâne puţin, după care se îndepărtează şi el.