Evenimentul Zilei > Actualitate > Zoofilie: Trei bărbaţi, timp de cinci ani de zile, au violat animalele din ferma lor. Ce pedepse au primit
Zoofilie: Trei  bărbaţi, timp de cinci ani de zile, au violat  animalele din ferma lor. Ce pedepse au primit

Zoofilie: Trei bărbaţi, timp de cinci ani de zile, au violat animalele din ferma lor. Ce pedepse au primit

Cazul de zoofiile a şocat comunitatea. Un adolescent care trăia pe proprietate era forţat să ţină animalele în timpul abuzurilor. Trei bărbaţi au fost condamnaţi ieri în Statele Unite fiindcă au violat mai multe animale de pe propria exploatare agricolă. Faptele s-au întâmplat timp de 5 ani de zile la o fermă din Pennsylvania.

Victimele sunt căţele, iepe, capre şi o vacă. Unul dintre acuzaţi, în vârstă de 31 de ani, a recunoascut în faţa tribunalului că a violat în fiecare zi unul dintre animale timp de 4 ani, potrivit Midi Libre, care citează media locale.

Au fost găsite numeroase înregistrări cu violurile

El şi ceilalţi doi acuzaţi, de 34 şi 41 de ani, au fost denunţaţi la poliţie de către un adolescent care trăia la fermă. Acesta a fost constrâns de cei trei bărbaţi să ţină blocate şi să stăpânească animalele în timp ce ei comiteau abuzurile lor. Ei au fost arestaţi iar la percgeziţii poliţiştii au găsit video-urile violurilor şi echipamente de filmare.

Trioul a fost reţinut vinovat de: ''coruperea unui minor'', ''raporturi sexuale cu animale'' şi ''cruzime faţă de animale''. Judecătorii i-au condamnat la pedepse cu închisoarea pornind de la 20 la 41 de  ani. Animalele au fost luate în îngrijire de către o asociaţie pentru protecţia animalelor.