Evenimentul Zilei > Social > Un BĂRBAT care a VIOLAT două fetițe NU vrea să meargă la ÎNCHISOARE. Cum s-a aflat TOTUL
Un BĂRBAT care a VIOLAT două fetițe NU vrea să meargă la ÎNCHISOARE. Cum s-a aflat TOTUL

Un BĂRBAT care a VIOLAT două fetițe NU vrea să meargă la ÎNCHISOARE. Cum s-a aflat TOTUL

Iulian Ion Stoian, bărbat de 25 de ani, a fost condamnat la 10 ani de detenţie pentru că ar fi violat mai multe fetițe, iar ulterior au fost adăugaţi încă 3 ani şi 2 luni dintr-o pedeapsă anterioară.

Bărbatul care a violat două fetițe în vârstă de zece ani are de ispășit o pedeapsă de 13,2 ani de închisoare.

Totul a ieşit la iveală când una dintre copile, care locuieşte cu familia într-un bloc din zona CET, le-a povestit părinţilor cum, aproape un an de zile, a fost violată de un vecin de bloc, Ion Iulian Stoian, în vârstă de 25 de ani. Fata le-a explicat părinţilor cum vecinul lor o obligau să întreţină relaţii sexuale normale şi orale, sub ameninţarea că o va face de ruşine faţă de alţi copii, dacă va spune ceva. Ulterior, anchetatorii au stabilit că acesta a mai agresat sexual şi o altă fetiţă, tot de 10 ani.

Bărbatul, care se afla în stare de recidivă post-condamnatorie şi care tocmai se pregătea de nuntă, a fost săltat de poliţişti şi băgat „la răcoare”. Acum, după ce şi-a aflat prima sentinţă, bărbatul a formulat apel, în speranţa de a-i îndupleca pe judecătorii instanţei superioare, Curtea de Apel, să-i mai reducă din pedeapsă.

Că a reuşit să-i înduplece sau nu, rămâne de văzut. Cert este că, dacă judecătorii Curţii nu-l vor achita în apel, ceea ce este greu de crezut, în viitorul apropiat Stoian nu va mai „pupa” nimic în libertate, poate doar în celulă, scrie Replicaonline.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: