Evenimentul ZileiActualitateBărbat reținut de poliție pentru șantaj. Cum își racola victimele

Bărbat reținut de poliție pentru șantaj. Cum își racola victimele

Bărbat reținut de poliție pentru șantaj. Cum își racola victimele
Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a anunțat că, joi, a fost reţinut un bărbat în vârstă de 37 de ani, fiind acuzat că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri.

Potrivit anchetatorilor, o tânără a sesizat Secţia 17 Poliţie că este şantajată de un bărbat care va face publice fotografii şi filmări în ipostaze indecente cu aceasta, dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el.

În urma percheziției efectuate de către polițiști la locuința bărbatului au fost ridicate în vederea cercetărilor calculatoare, telefoane, dispozitive electronice de stocare, precum şi alte bunuri care ar fi putut fi folosite pentru săvârşirea faptei.

„Din cercetări a reieşit faptul că, bărbatul a abordat pe diferite platforme online şi alte femei cărora le propunea să pozeze pentru o revistă din străinătate şi după ce obţinea fotografii şi filmări cu caracter explicit, le publica pe diferite site-uri fără a avea acordul persoanelor vătămate.

În urma probatoriului admninistrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub  aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri cu cel în cauză în stare de arest preventiv”, se arată în comunicatul DCPMB


Accesează: