Evenimentul Zilei > International > Un bărbat a fost BRUSCAT de preşedintele ERDOGAN, după ce a încercat să îl ÎMBRĂŢIŞEZE – VIDEO
Un bărbat a fost BRUSCAT de preşedintele ERDOGAN, după ce a încercat să îl ÎMBRĂŢIŞEZE – VIDEO

Un bărbat a fost BRUSCAT de preşedintele ERDOGAN, după ce a încercat să îl ÎMBRĂŢIŞEZE – VIDEO

Un bărbat a fost înlăturat de forțele de securitate după ce a urcat pe scena unde Tayyip Erdogan urma să țină un discurs.

Erdogan tocmai urcase pe scenă și saluta mulțimea atunci când din public a sărit pe scenă un tânăr. Forțele de securitate l-au imobilizat imediat și l-au scos din sala de conferințe.

Bărbatul a fost identificat drept Huseyin Demircan. După incident, acesta a susținut că a vrut să-l îmbrățișeze pe președinte, însă a fost înțeles greșit.

„Fac parte dintr-o familie de martiri. 13 personane din familia mea au fost ucise de Partidul Muncitoresc Kurd. Printre martiri se numără și părinții mei, doi frați mai mari și două surori. Partidul Muncitoresc Kurd a invadat satul nostru din Ciftkavak, în 1987, și mi-a ucis mai multe rude. Îl iubesc tare mult pe președinte. Am urcat pe scenă pentru a-l îmbrățișa, dar ei m-au înțeles greșit și m-au alungat”, a mărturisit tânărul la o zi după incident.

Purtătorul de cuvânt a declarat că incidentul nu a afectat securitatea președintelui.

„Mă aflam în sală în acel moment. Cetățeanul respectiv este fiul unui martir, deci incidentul nu este o problemă de securitate… El și-a exprimat iubirea față de Președintele Erdogan”, a declarat purtătorul de cuvânt, Mahir Unal, conform Stirileprotv.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: