Evenimentul Zilei > Actualitate > Câţi BANI arunca GEOANĂ pe verile la MONACO? Sumele INCREDIBILE care erau plătite de fostul şef PSD
Câţi BANI arunca GEOANĂ pe verile la MONACO? Sumele INCREDIBILE care erau plătite de fostul şef PSD

Câţi BANI arunca GEOANĂ pe verile la MONACO? Sumele INCREDIBILE care erau plătite de fostul şef PSD

Gusturile fine ale lui Mircea Geoană au fost observate de foarte mult timp, dar nimeni nu îşi închipuia că fostul şef PSD poate cheltui chiar atât de mult.

”Am cheltuit mult mai mulţi bani. Am închiriat un iaht la Monaco pentru familia Geoană, i-am aniversat ziua Anei Maria la Saint Tropez şi, peste toate acestea, am suportat şi cazările, care nu erau ieftine deloc”, a declarat Cristian Rizea pentru cancan.ro.

„Trăia pe picior mare când ajungea la Monaco. În vara lui 2008, mi-a propus să candidez într-una dintre vacanţele pe care le-a făcut acolo. A rămas surprins de câte cunoştinţe am şi chiar mi-a zis în glumă… La câtă lume te ştie Cristi în Monaco, mai bine candidezi aici, că sigur ieşi parlamentar!”, a mai adăugat acesta.

Rizea a mai declarat că Geoană nu se încurca în nimicuri. Îi plăcea luxul şi nu se temea să arate acest lucru.

”Când venea la Monaco, lui Mircea Geoană îi plăcea să facă plajă în cel mai exclusivist loc de acolo, Monte Carlo Beach, unde doar intrarea care îţi asigură un şezlong e 150 euro având şi un prosop inclus în preţ”.

”În 2009 şi 2010, Geoană a participat pe 1 august la Balul Crucii Roşii, cea mai celebră petrecere de pe timpul verii din Monaco. Aceasta se ţine la Sporting Salle des Etoiles, sub patronajul Prinţului Albert, iar biletul de intrare, în care este inclusă o cină, dar fără băuturi costă… 1.000 euro de persoană!”.

Chelutielile săreau lejer de 3000 de euro pe zi, deoarece doar camera de hotel costa în jur de 2000 de euro pe noapte.

Ion Bazac a cotizat în 2010, iar eu în 2009 pentru ca familia Geoană să-şi facă vacanţele la Metropole. O cameră acolo costă, în sezon, în luna august, şi 2.000 de euro/noapte. Iar Mircea Geoană avea minimum două camere, fiindcă venea şi cu fiul şi fiica”, a mai spus Rizea.