Bancurile crizei financiare

Bancurile crizei financiare

Criza financiară a afectat, direct sau indirect, aproape toate statele lumii. Pe marginea subiectului s-au făcut însă şi sute de glume, dintre care amintim doar câteva.

Care este definiţia optimismului? Un bancher care calcă cinci cămăşi duminică seara.

Nu-i aşa că se înrăutăţeşte criza creditelor? Păi, l-am împrumutat pe fratele meu cu zece lire în urmă cu două săptămâni şi acum am aflat că sunt al patrulea în topul creditorilor englezi.

Un om intră într-o bancă şi spune: "Aş vrea să încep o mică afacere. Cum procedez?". "Simplu", spune directorul băncii. "Cumperi una mare şi aştepţi". Ce spune un manager de investiţii atunci când nu mai are fonduri de administrat? Doriţi şi cartofi prăjiţi, domnule?

Ne puteți urmări și pe Google News

Azi am încercat să fac o retragere dintr-un bancomat, însă am primit mesajul "fonduri insuficiente". Nu ştiu dacă se referea la ei sau la mine.

Care este diferenţa între o bancă de investiţii şi o pizza? O pizza încă mai poate hrăni o familie cu patru membri. Mark Twain în faţa graficelor: "Octombrie este una dintre lunile deosebit de periculoase pentru speculaţii bursiere. Celelalte sunt iulie, ianuarie, septembrie, aprilie, noiembrie, mai, martie, iunie, decembrie, august şi februarie." Sursa: Reuters