Aceasta oferă acces la contul curent în lei deschis la BT şi posibilitatea de a plăti contactless, indiferent de sumă, în țară şi în străinătate. Comisionul de emitere şi pentru plata la comercianți este zero, a mai anunțat banca.
BT precizează că 80% din cele 27.000 de POS-uri ale Băncii Transilvania aflate la comercianți acceptă  astfel de plăți – cu cardul contactless şi, mai nou, inclusiv cu brățările contactless.

Astfel, brățările funcționează ca un card bancar contactless, aşa încât pentru plățile de până la 100 de lei nu este necesară introducerea PIN-ului.

Pot fi emise clienților Băncii Transilvania care au card VISA de debit în lei sau, după caz, împreună cu un astfel de card.

Clienții pot solicita o astfel de brățară în oricare dintre sucursalele şi agențiile băncii, iar abonamentul lunar este de 3 lei / brățară.

„ Este cel mai nou trend în rândul plăților electronice, dar şi un accesoriu de ultimă generație. Avem încredere că va deveni cât de repede o modă. Moda brățărilor contactless BT”, a declarat Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.