Banca Transilvania angajează 1.500 de oameni

Banca Transilvania angajează 1.500 de oameni

Sunt posturi disponibile atât pentru casieri, administratori credite şi ofiţeri colectare debite, cât şi pentru director de sucursală.

Banca Transilvania îşi va lărgi echipa, până la finele acestui an, cu 1.500 de persoane. Sunt disponibile în toată ţara posturi precum consilier bancar, casier, administrator cont, şef agenţie, administrator credite, analist credite, specialist IT, şef serviciu, consultant financiar, ofiţer colectare debite, consilier juridic, evaluator, relationship manager, director operaţiuni, director de sucursală.

Locurile de muncă necesită diferite abilităţi şi/sau experienţă. „În afară de cerinţele «clasice» referitoare la educaţie - studii superioare, economice sau juridice, calificări, cursuri speciale - de pregătire în domenii ca management, credite - căutăm persoane energice, ambiţioase, echilibrate, cu caracter puternic şi, mai presus de orice, «cu suflet»“, spune Nevenca Doca, directorul de resurse umane al Băncii Transilvania. Ce te întreabă la interviu În cazul în care CV-ul tău corespunde cerinţelor angajatorului, vei fi selectat pentru a veni la sediul Băncii Transilvania, unde vei avea de susţinut nişte probe. Practic, este vorba despre minimum două interviuri: unul cu specialiştii de la departamentul de resurse umane şi unul cu viitorul şef ierarhic.

Ca să treci cu bine de discuţii, ar fi bine să te pregăteşti pentru interviu. Asta înseamnă că ar trebui să ştii să dai exemple reale de situaţii în care ai demonstrat un anumit tip de atitudine, anumite abilităţi sau când ai fost nevoit să iei decizii, să-ţi asumi riscuri.

Ne puteți urmări și pe Google News

În prima etapă a interviului s-ar putea să te întrebe „care sunt principalele tale calităţi?“, „care sunt obiectivele tale pe termen lung?“, „dar ambiţiile, planurile?“, „de ce ai ales domeniul financiarbancar?“, „de ce crezi că ţi-ar plăcea să lucrezi în bancă?“, „de ce ai ales Banca Transilvania?“, „ce ştii despre Banca Transilvania?“, „cum şi cu ce poţi contribui la dezvoltarea firmei?“, „ce vrei să ştii despre firmă, despre post?“. Cu picioarele pe pământ Carmen Liptak este, din mai anul acesta, director regional al sucursalei Timişoara. Ea spune că participarea la interviu a determinat-o să-şi pună întrebă ri cu privire la ceea ce făcea, în momentul respectiv, la precedentul job. „Cred că am fost selectată pentru că sunt o persoană cu picioarele pe pământ, pentru că îmi place să schimb lucrurile în bine, dar şi pentru că nu mă sperie problemele. Am încredere în forţele mele şi cred că în fiecare om este ceva bun, pe care merită să clădeşti“, este de părere Carmen Liptak. Promovare din interior Din iunie 2004, Valentin Gheorghiu este şef serviciu operaţ iuni la sucursala Militari din Bucureşti. El spune că la interviu discuţia a decurs natural şi că i sau prezentat opţiunile clar şi - mai ales - corect. „Este un aspect care pentru mine contează foarte mult în alegerea angajatorului, mai mult chiar decât salariul primit“, spune el. Valentin Gheorghiu consideră că a fost ales pentru că a constituit „o piesă care s-a potrivit în puzzle“.

El spune că au mai contat experienţa într-o bancă interna- ţională şi percepţia asupra colaboră rii cu clientul. Dacă vei reuşi să faci parte din echipa Băncii Transilvania, pe lângă beneficiile materiale, vei avea parte de o atmosferă de lucru plăcută şi de ocazia de „a te forma şi dezvolta profesional, într-un mediu competitiv, dar lipsit de ostilitate“.

Periodic, se organizează şi traininguri. De asemenea, poţi avansa în cadrul băncii, pentru că ori de câte ori este posibil, se caută ocuparea unui post vacant prin recrutare din interiorul reţelei. „Anul trecut, peste 900 de colegi au fost promovaţi“, spune Nevenca Doca. CARTE DE VIZITĂ > În 2006, a luat premiul „Banca Anului“ din partea revistei „Capital“, în cadrul Galei premiilor „Oskar Capital“. > Anul trecut, s-a clasat pe locul 847 în topul celor mai importante bănci din lume în clasamentul realizat de publicaţia „The Banker“, „Top 1.000 world banks - 2007“. > Este prezentă în toate centrele economice importante din ţară, deţinând peste 480 de sucursale şi agenţii. > Are peste 6.000 de angajaţi. VARIANTE Unde să trimiţi CV-ul > La adresa de e-mail recrutare @bancatransilvania.ro; > Prin intermediul faxului, la numerele 021/233.25.37 sau 0264/30.11.58; > Detalii la www.bancatransilvania.ro.