Evenimentul Zilei > Actualitate > „Baletul” monstrului din Caracal. Ultima decize luată de Dincă
„Baletul” monstrului din Caracal. Ultima decize luată de Dincă

„Baletul” monstrului din Caracal. Ultima decize luată de Dincă

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, își retrage iar toate declarații. El și-a anunțat avocatul că vrea să își schimbe ultimele declarațiil și neagă că a violat-o pe Alexandra Măceșanu şi că a ucis-o pe Luiza Melencu. Ba mai mult, spune că aceasta i-a fost luată din casă.

 

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a afirmat la România TV că: „Vă spun doar atât. Acest derbedeu, în ultimele declarații, spune adevărul. Durata lui de viață s-a diminuat considerabil, indiferent de ce pedeapsă va primi, pentru că oamenii care au copii în pușcării nu-l vor tolera.

E un om bătrân, oricât de mare și tare s-ar dădea. DIICOT are o înșiruire de texte luate din manualele de psihologie, sociologie și Petre Ispărescu, în rest, nu are probe”.

Tot acest „balet” făcut de Gheorghe Dincă este contrazis de stenogramele din detenție, atunci când criminalul le povestea colegilor de celulă cum a omorât-o pe Luiza şi pe cine voia să mai ardă în butoi.

Pe de altă parte, există și alte interceptări cu Dincă în care îşi recunoaşte explicit faptele. Detaliile prezentat de acesta fiind confirmând opiniile procurorilor.