Evenimentul Zilei > Actualitate > ISTERIA „Balena albastră” a atins VIP-urile din România. Cine sunt VEDETELE care s-au alăturat grupului
ISTERIA „Balena albastră” a atins VIP-urile din România. Cine sunt VEDETELE care s-au alăturat grupului

ISTERIA „Balena albastră” a atins VIP-urile din România. Cine sunt VEDETELE care s-au alăturat grupului

Isteria care i-a cuprins pe tinerii din întreaga lume cu jocul "Balena albastră" a ajuns şi în România. Iar un aspect care ar trebui să le dea de gîndit autorităţilor este crearea unui grup pe facebook, care poartă denumirea jocului şi care a adunat, pînă în prezent, 85.000 de adepţi.

Chiar dacă în alte ţări s-a interzis orice referire la odiosul joc, pe meleagurile noastre se adună toţi mai mulţi adepţi. Inclusiv în rîndul celebrităţilor, două dintre vedetele din România devenind membri ai comunităţii care a pus pe jar Poliţia Română.

Mihai Trăistariu şi fosta prezentatoare de televiziune Lenna Horvath s-au înscris în grup, însă nu sunt cunoscute conjuncturile în care aceştia au ajuns în respectiva comunitate, anunţă wowbiz. 

Deşi nu pot lua nicio măsură în momentul de faţă, organele abilitate au început o campanie de mediatizare a riscurilor pe care le are jocul.