Evenimentul Zilei > Politica > Băiatul unui MARE CÂNTĂREȚ a ajuns DEPUTAT
Băiatul unui MARE CÂNTĂREȚ a ajuns DEPUTAT

Băiatul unui MARE CÂNTĂREȚ a ajuns DEPUTAT

Băiatul unui faimos cântăreț din România a ajuns deputat în Costa Rica. Acesta s-a înscris în Partidul Republican pentru a-i ajuta pe oameni săraci.

Băiatul unui fost mare cântăreţ din România a dat lovitura vieţii. Acesta a ajuns deputat într-o altă ţară. Este vorba despre Dragoş Dolănescu, băiatul regretatului Ion Dolănescu. Dacă Ionuţ a urmat cariera tatălui, Dragoş, stabilit în Costa Rica, a fost ales deputat. Până acum, avea o carieră bine stabilită în psihiatrie, dar a decis să urmeze şi alt drum.

Dragoş Dolănescu s-a înscris în Partidul Republican din Costa Rica şi a militat pentru ajutorarea oamenilor săraci. Recent, el a fost ales deputat în Parlamentul din această ţară, candidând într-o circumscripţie din Alajuela, al doilea oraş ca mărime din Costa Rica, după San Juan. Dragoş Dolănescu este căsătorit şi are doi copii. După moartea lui Ion Dolănescu relaţiile cu fratele său s-au răcit, iar în urma procesului de împărţire a averii cei doi nu-şi mai vorbesc. Vila în care a locuit marele artist a fost cel mai disputată de cei doi, conform RTV.