Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea, despre Sofica Dumitrașcu: ”dacă Onorata Instanță bagă oameni nevinovați la pușcărie, atunci să se ducă la dracu”
Mircea Badea, despre Sofica Dumitrașcu: ”dacă Onorata Instanță bagă oameni nevinovați la pușcărie, atunci să se ducă la dracu”

Mircea Badea, despre Sofica Dumitrașcu: ”dacă Onorata Instanță bagă oameni nevinovați la pușcărie, atunci să se ducă la dracu”

Realizătorul emsiunii ”În gura presei” este de părere că dacă se dovedește că instanța a băgat oameni nevinovați la pușcărie la ordinul lui Coldea atunci ”totul este o mizerie și nu mai este instanță”.

„Sofica de la Înalta Curte se ducea în arest la Fenechiu. Fenechiu zice că s-a dus să îi ceară iertare. Becali, rudă cu Sofica de la Înalta Curte, cam în aceeași direcție merge cu dezvăluirile despre Sofica. Eu aș vrea să spun clar și răspicat, dacă ești Onorată Instanță și ai băgat oameni la pușcărie, oameni nevinovați, pentru că ți-a dat ordin Coldea, pentru că țipa la tine Livia Stanciu, atunci nu ești Onorată Instanță. Atunci să se ducă la dracu. Asta este”, a declarat Mircea Badea, luni seara, la postul Antena3.

Avocatul Ciprian Zancu a confirmat la postul Antena 3 afirmațiile lui Relu Fenechiu potrivit cărora judecătoarea Sofica Dumitrașcu a mers în arest la acesta ca să își ceară iertare pentru condamnarea acestuia.