Evenimentul Zilei > Politica > Badea, în locul lui Dragnea… STRATEGIE-BOMBĂ de ultimă oră, LA ANTENA 3. Breaking news
Badea, în locul lui Dragnea… STRATEGIE-BOMBĂ de ultimă oră, LA ANTENA 3. Breaking news

Badea, în locul lui Dragnea… STRATEGIE-BOMBĂ de ultimă oră, LA ANTENA 3. Breaking news

Mircea Badea a comentat mometele penibile de care a avut parte premierul Viorica Dăncilă şi delegaţia guvernamentală, care au fost huiduiţi de mai mulţi localnici, la sosirea la Alba Iulia.

„Dacă cineva putea să-și imagineze cel mai nefericit moment de sărbătorit Centenarul, ăsta era! Am chef de absolut orice, numai să mă unesc nu! Eu nu pot să mă unesc. Înțeleg și respect ce s-a întâmplat în urmă cu 100 de ani. Înțeleg și nevoia de ceremonie. Este foarte importantă pentru oameni, dar cred că un moment mai nepotrivit de sărbătorit ceva nu se putea imagina. Viorica Dăncilă a fost la Alba Iulia, la o ședință solemnă. A fost primită de protestatari cu strigăte: demisia, rușine să vă fie! Cuvântul important aici este „solemn” care înseamnă, conform DEX: Care are loc după un anumit ceremonial; cu fast, sărbătoresc. 2. Important; grav, serios. Desăvârșit; intens, profund. Sfânt, sacru. Măreț, grandios, maiestuos. La ședința solemnă au venit protestatarii care au zis huo! Suntem bine… Tot e bine că la această ședință solemnă nu s-a strigat mu#e PSD”, a spus Badea.

Referitor la absenţa liderului PSD, Liviu Dragnea, de la festivităţile de Ziua Naţională, Mircea Badea a declarat:

„Cred că este greșit. Singurul lucru pe care îl va genera va fi ca protestatarii să creadă că lui Dragnea îi este frică de el. Asta vor înțelege ei și o iau mai rău de cap. Dacă aș fi în locul său și ar veni protestatarii să huiduie, i-aș sfida. M-aș hrăni din huiduielile lor de Centenar. Să vedeți ce nenorociri vor face istericoții ăștia pe 1 Decembrie. Vor începe cu parada militară”.