Evenimentul Zilei > Actualitate > BADEA ATACAT DE UN JURNALIST foarte experimentat: repeta obsesiv „SUNT ȘI MULȚI TINERI”
BADEA ATACAT DE UN JURNALIST foarte experimentat: repeta obsesiv „SUNT ȘI MULȚI TINERI”

BADEA ATACAT DE UN JURNALIST foarte experimentat: repeta obsesiv „SUNT ȘI MULȚI TINERI”

Badea atacat de un jurnalist experimentat. Realizatorul TV Mircea Badea a primit din nou critici dure pentru atitudinea lui. Jurnalistul Vlad Mixich a dezvăluit greșelile acestuia, spunând că Mircea Badea repeta obsesiv "sunt și mulți tineri"

Jurnalistul Vlad Mixich a făcut un anunț incendiar pe pagina personală de socializare. Acesta îl critică dur Mircea Badea pentru felul în care a prezentat protestul susținătorilor guvernului Grindeanu de la Palatul Cotroceni.

"Pentru câteva ore, ieri, am avut privilegiul involuntar de a privi în psihicul lui Mircea Badea. Omul a încărcat pe FB vreo 5 clipuri filmate la protestul de la Cotroceni repetând obsesiv, la fiecare dintre ele, "sunt și mulți tineri", "sunt și mulți tineri", "sunt și tineri". Acum, cu tot respectul, am văzut și la fața locului, și chiar și în filmările postate de badea, că media de vârstă acolo era mai degrabă ridicată (indiferent de vârstă, oricine are dreptul să protesteze și să fie informat corect).

Nu e o surpriză că mirceabadea practică cu cinism sportul faptelor alternative: e în stare să te convingă că afară este noapte în toiul unei zile înnorate. Dar insistența asta obsesivă, aproape disperată, pe "sunt și mulți tineri" e o scăpare freudiană clasică. În secret, mirceabadea râvnește la publicul tânăr, proaspăt, "frumos și liber" publicul ăla comercial pe care-l înjură de ani de zile.

Îl mai țineți minte pe golanul bătăuș și spurcat la gură din liceu care umbla cu toate pițipoancele da' într-un moment de slăbiciune, la beție, mărturisește că lui îi place de colega cuminte și frumoasă din banca a doua care îl tratează de prost? Ei, ăla e omul. Și uite așa am ajuns să-l compătimesc pe mirceabadea.

PS. A se ierta stereotipurile din postare, dar e imposibil să descrii un așa personaj fără stereotipuri", a scris Vlad Mixich pe Facebook.