”Dementul ăsta, cu B-62DGP, tocmai m-a scuipat în mașină, pe geamul pe care îl aveam deschis la mașină. Am tras mașina pe dreapta, tremur, nu-mi vine să cred ce tocmai s-a întâmplat. M-a umplut de scuipați pe față, pe haine. Sunt în stare de șoc! Nu știu ce am de făcut acum”, a postat victima, pe Facebook.

”Speli tot ce ai avut pe tine. Te speli bine de tot, din cap până în picioare și te dai cu spirt peste tot. Atenție, să nu iti atingi răni deschise sau gura, nasul, ochii și alte zone umede cu mâinile, care sunt probabil murdare cu mucozitatea individului. Apoi, poliția”, o sfătuiește o persoană. Altcine o întreabă dacă nu cumva numărul de înmatriculare al motocicletei este al poliției

În scurt timp, incidentul a ajuns în atenția autorităților.

”În urma postării pe rețele de socializare a unor informații referitoare la un bărbat care ar fi scuipat în trafic un conducător auto, polițiștii bucureșteni l-au identificat pe cel în cauză în mai puțin de 30 de minute de la sesizare.

Bărbatul a fost depistat în trafic de polițiști ai  Secției 18 și condus la audieri la Secția 21, competentă teritorial.

În acest moment se desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și de drept”, transmite Grupul de Comunicare Strategică. (Foto-Facebook)