Editura Evenimentul si Capital

Baba Vanga, previziune SUMBRĂ pentru România în 2017. Un RĂZBOI se apropie și ar putea avea consecințe devastatoare

Autor: | | 1 Comentarii | 12305 Vizualizari

Celebra Baba Vanga este numită şi "Nostradamus" din Balcani şi pe bună dreptate, fiindcă bătrâna originară din Bulgaria, care a decedat în urmă cu 20 de ani, a prezis apariţia ISIS, căderea turnurilor gemene din 2001, tsunami-ul devastator din 2004, încălzirea globală, dar şi venirea la putere a primului preşedinte american de culoare.

Se pare că nici anul 2017 nu este lipsit de pericole, în viziunea celebrei prezicătoare. Un război ar putea afecta puternic România. Bătrână susţine că nu va există nici linişte. Baba Vanga a spus că va izbucni un război dinspre Est şi, pe fondul încălzirii globale, vor muri mulţi oameni.

Vanga s-a născut în Strumica, pe atunci în Imperiul Otoman, mai târziu, consecutiv, în Regatul Bulgariei, Regatul Iugoslaviei, din nou în Bulgaria, Republica Socialistă Federativă Iugoslavia și astăzi în Republica Macedonia. În timpul celei de-a doua anexări bulgare a regiunii (1941-1944) s-a mutat la Petrici (atunci și acum în Bulgaria). Ea a fost un copil prematur care avea multe probleme de sănătate. În conformitate cu tradiția locală, copilului nu i-a fost dat un nume până când nu a fost considerat în stare de a supraviețui.

Când copilul a strigat pentru prima oară, o moașă a ieșit în stradă și a cerut un nume unui străin. Străinul a propus numele Andromaha (Andromache), dar aceasta a fost respinsă ca fiind prea grecesc, astfel că a doua propunere a străinului Vangelia (Vangelis, greacă: Βαγγελία, prescurtare pentru Ευαγγελία, vestitor de vești bune, format din cuvintele ευ - cu sensul de bun și άγγελος care înseamnă mesager), a fost acceptat pentru că, deși era tot un nume grecesc, era popular în regiune.

În copilărie, Vangelia a fost o fată obișnuită. Tatal ei a fost recrutat în armata bulgară în timpul primului război mondial, iar mama ei a murit când Vanga era destul de tânără, ceea ce a făcut ca fata să depindă de vecini o perioadă lungă de timp. Vanga era inteligentă, cu ochi albaștri și cu părul blond. Înclinațiile ei au început să apară atunci când ea se juca de-a vindecarea, un joc pe care îl iubea. Ea prescria unele plante prietenilor săi care pretindeau că sunt bolnavi. Tatăl ei, fiind văduv, s-a recăsătorit, oferind astfel o mamă vitregă fiicei sale.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI